pondělí 13. května 2019

Území práva, právní stát, versus vláda anarchie práva :

Jiří Samuelson <JiriSamuelson@post.cz>napsal/a:

>Území práva, právní stát, lze žít pouze na území takového státu, kde všichni bez rozdílu, vláda a Lid, ctí a vždy a všude dodržují hodnoty Ježíšova desatera, spolu s jeho rozšířenou verzí (jak vnímám) dokumentu: Všeobecná deklarace Lidských práv OSN.
>Tam, kde toto není zavedeno, tam je prostor, pro podhoubí vlády anarchie práva, tedy nikoli pro právní stát.
>Na takovém území, tedy na území vlády anarchie práva lze očekávat zločinná spolčení, z řad lobbistů v kooperaci s politiky, s případně i jim loajálními, tedy zkorumpovanými takto, i soudci. Včetně toho, co s tím je vše spjato, tedy i včetně různě z moci úřední zmařených, mařených, mnoha Lidských osudů, vztahů, rodin, potažmo zdraví, životů.. jim sobecky. I sociálně nacisticky, sadisticky v podstatě. Takovým územím je aktuálně Česká republika.
>Protože politici České republiky nechtějí slyšet volání po vládě práva, a zcela záměrně zde udržují dlouhodobě stav vlády anarchie práva, je zapotřebí je, českou vládně parlamentní garnituru, způsobem popsaným níže, v mém článku ,,STŘÍDÁNÍ STRÁŽÍ", kompletně, tedy ze 100%, byť uvážlivě, zákonně, vyměnit, včetně prezidenta republiky.
>I za cenu předčasných voleb, neutuchajících demonstrací, a to třeba i opakovaně, dokud zde nebude nastolena vláda PRÁVA.
>(toť názor můj)